Afectacions rodalies borrasca Gloria

Una incidència a la via a les instal·lacions d’Adif entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal ha provocat retards de fins a 30 minuts a l’R3 i l’R4 aquest dijous al matí. La incidència s’ha detectat a les 6.50 hores i s’ha resolt a les 10.25 hores. Segons els responsables de Renfe, progressivament s’aniran recuperant horaris i freqüències.

Per mirar de reparar la incidència, a dos quarts de vuit del matí s’ha interromput la circulació de trens en sentit nord i, selectivament, s’han desviat alguns combois per l’estació del Clot i cap a Montcada Bifurcació. Una hora més tard, els tècnics d’Adif han restablert el servei per totes dues vies, tot i que l’avaria encara no estava reparada.

Un tram que ja va estar sense servei per Nadal

L’avaria en la senyalització s’ha produït en el tram entre Arc de Triomf i Sant Andreu Arenal, que, precisament, va estar sense servei per Nadal a causa de les obres del túnel de les Glòries. La circulació entre aquestes dues estacions va quedar suspesa fins al 6 de gener, i es va habilitar un servei alternatiu d’autobús. Segons han explicat des d’Adif a betevé, els tècnics estan avaluant el motiu de l’avaria que s’ha produït a la via i, de moment, no poden establir que tingui cap relació amb les obres del túnel de les Glòries. En canvi, sí que desvinculen aquesta avaria de les conseqüències del temporal Gloria de la setmana passada, que ha provocat nombrosos desperfectes en la xarxa ferroviària del país.