avlo-ave-baix-cost
Renfe ha venut en només una hora els primers 1.000 bitllets a cinc euros de l’AVLO, l’AVE de baix cost, per viatjar entre Barcelona i Madrid. El procés, però, no ha estat exempt de les crítiques dels usuaris, que han omplert les xarxes socials de queixes per les dificultats per accedir a la pàgina web per fer la compra, la qual s’ha iniciat a les 13.00 h d’aquest dilluns.

“El nostre sistema està preparat”

Tot i que a primera hora del matí el portaveu de Renfe ha assegurat a ‘El matí de Barcelona‘ de betevé que la companyia ferroviària havia preparat el sistema perquè aguantés la demanda, finalment no ha estat així. Des de l’operadora han reconegut que l’elevat nombre de visites ha “alentit” els procediments. El portal ha arribat als 1,5 milions de visites i 30.000 nous usuaris registrats a renfe.com.

Un miler de bitllets més

Aquest dimarts a les 20 h es posaran a la venda 1.000 bitllets més, dels 10.000 que ofereixen en la campanya promocional. Els bitllets serveixen per viatjar entre el 6 d’abril i el 31 d’agost i el servei comptarà amb tres freqüències per sentit, amb parades a Madrid, Saragossa i Barcelona. A partir del maig s’ampliarà a quatre i al setembre, a cinc.