Talls de trànsit

Cada primer cap de setmana de mes, l’Ajuntament tallarà al trànsit artèries principals de la ciutat, com la via Laietana, el carrer de Sants i de la Creu Coberta i el carrer d’Aragó. No es tallaran tots de cop, sinó que la mesura anirà sumant carrers de forma progressiva. També es vol ampliar els carrers de la ciutat amb velocitat limitada a 30 quilòmetres per hora. En parlem amb la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón:


A la venda els bitllets de l’AVE low cost

Aquest dilluns, es posen a la venda els primers bitllets pel nou AVE de baix cost entre Barcelona i Madrid. El nou servei de Renfe, l’AVLO, entrarà en funcionament a partir del 6 d’abril i tindrà un cost d’entre 10 i 60 euros. Els primers 10.000 bitllets, però, es vendran a un preu promocional de 5 euros. Ens ho explica el portaveu de Renfe, Antonio Carmona:


L’epidèmia de la grip

La grip ha arribat als nivells d’epidèmia a Catalunya. Tot plegat, mentre creix la preocupació i l’alarma pel coronavirus de la Xina. En parlem amb:


Xarxes

El resum del més destacat a les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens explica la derrota de la selecció espanyola a la final de l’Europeu de waterpolo i també la commoció per la mort de Kobe Bryant:


Barcelona plató

El Roger Granel ens parla del vincle barceloní amb la cerimònia dels Premis Goya:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: