La xarxa de Rodalies recupera a poc a poc la normalitat després del pas de la borrasca Gloria, que va causar danys a les infraestructures per la caiguda d’arbres, esllavissades, risc de desbordament de rieres o el pont trencat per la crescuda del riu Tordera, entre altres. Malgrat tot, encara existeixen limitacions i afectacions importants que no permeten normalitzar del tot el servei de Rodalies. Adif continua treballant per restablir el servei complet de les línies Barcelona-Portbou (R11) i Barcelona-Mataró-Maçanet (R1).

Aquest dissabte s’han reparat els danys del tram entre Maçanet i Blanes de la Línia R1, principalment causats per inundacions, tot i que encara no està oberta la circulació. Aquesta mateixa línia continua tallada en una parada, de Malgrat a Blanes, ja que el pont al pas pel riu Tordera va quedar destrossat amb el temporal. Preveuen que aquest tram trigarà a tornar a la normalitat, ja que les obres es podrien allargar uns sis mesos.

Per altra banda, des d’aquest dissabte a la tarda tornen a funcionar els trens entre Ripoll i Ribes de Freser, de la línia Barcelona-Puigcerdà, un tram afectat per caiguda d’arbres i altres obstacles.