papanoelada barcelona 2023 patinets

Arriba una altra Papanoelada a Barcelona el 2023, però aquesta no serà motera. Pares Noel sobre rodes tornaran a recórrer la ciutat aquest dijous, 21 de desembre, a la nit. Aquesta vegada ho faran en patinet en una marxa de 18 quilòmetres que, a diferència de la Papanoleada motera del darrer cap de setmana, ha estat autoritzada per l’Ajuntament i, de fet, serà escortada per la Guàrdia Urbana.

La trobada ha estat organitzada per l’Associació d’Usuaris per a la Mobilitat Personal (AUMP). Començarà a les 21 h al final del carrer de la Marina (tocant al mar) i acabarà cap a les 23 h a l’estació de Sants.

Papanoelada a Barcelona amb patinets per “alegrar” els veïns

Segons els organitzadors la Papanoelada en patinet té com a objectiu “alegrar els barcelonins de tots els barris”. Al llarg del recorregut, que passarà per carrers com el passeig de Sant Joan, el passeig de Gràcia o el Paral·lel, repartiran caramels. Al final del recorregut l’AUMP llegirà un manifest.

La Papanoleada Motera acaba sense sanció

Precisament, aquest diumenge passat, una altra Papanoleada, en aquest cas motera, va recórrer els carrers de la ciutat tot i no estar autoritzada. L’Ajuntament, que havia alertat que es podrien imposar sancions per aquesta activitat, va explicar que finalment no n’hi haurà. Això és perquè, segons fonts municipals, l’activitat no es pot considerar com una concentració perquè finalment hi van desfilar poques motos.

Desenes de veïns es van concentrar a la Gran Via, convocats per Barcelona Respira, per denunciar la contaminació acústica i ambiental provocada per la desfilada. Van afirmar que la ruta perjudicava la salut del veïnat i també dels més petits.

Papanoelada motera 2023 Barcelona
Grups de persones disfressades de Pare Noels, en moto aquest diumenge a Barcelona

Què vols saber del Nadal 2023?