papanoelada motera 2023 Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona adverteix els organitzadors de la Papanoelada Motera 2023 que si aquest diumenge, 17 de desembre, fan la marxa per la ciutat sense el permís corresponent d’Interior se’ls sancionarà. Ho ha dit aquest dijous el regidor de l’Eixample, Jordi Valls, en resposta a una pregunta d’Eixample Respira al consell plenari d’aquest districte.

La marxa no ha rebut cap tipus de permís

Valls ha estat molt clar. Assegura que l’Ajuntament de Barcelona “no ha rebut cap comunicació per part del Departament d’Interior que hagi estat convocada cap marxa al carrer a Barcelona”. Això vol dir que aquesta activitat no ha rebut cap tipus de permís.

Per això, el regidor de l’Eixample assegura que si finalment aquesta concentració de motos es produeix, la Guàrdia Urbana “vetllarà perquè no hi hagi incidències de trànsit”, però també aixecarà acta dels fets. A partir d’aquí, es comunicarà al Departament d’Interior que la concentració no té permís i es “generaran les sancions que, conforme a la normativa, es puguin arribar a establir”.

Justament aquest mateix dimecres la Sindicatura de Greuges de Barcelona va insistir en la necessitat d’aplicar mesures cautelars per aturar la Papanoelada Motera. En un comunicat critica que la marxa genera un “gran impacte ambiental, problemes de mobilitat i afectacions de salut”.