El bicibús ha estrenat aquest divendres una altra ruta. Aquesta línia, que passa pels voltants de la Sagrada família, és la vuitena a Barcelona. De moment, està previst que sigui quinzenal, tot i que es podria replantejar que sigui setmanal si hi ha una forta demanda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és generar més espais segurs per poder fer servir la bici com a mitjà de transport per arribar a l’escola. En aquesta primera jornada, hi han participat una quarantena de persones.

Bicibús de Sagrada Família

La ruta passa per tres centres escolars

Aquesta vuitena ruta, de moment, passa per tres centres escolars. Té l’inici al carrer de Provença amb Cartagena, puja per Marina i segueix pel carrer de Còrsega fins a Sardenya, on té les parades de les escoles Fructuós Gelabert i Sagrada Família. Després baixa per Sardenya i torna a agafar el carrer de Provença fins al carrer de Roger de Flor, on té la darrera parada, a l’Escola 9 graons.

Mobilitat sostenible, còmoda i segura

Aquesta iniciativa té com a objectiu impulsar canvis en la mobilitat a Barcelona. Vol propiciar una mobilitat sostenible que sigui segura i còmoda per als usuaris. Tot i que el bicibús és una proposta que va néixer a Vic, ha tingut molt bona rebuda a Barcelona i s’ha estès en altres ciutats com per exemple San Francisco.