tunel glories

El túnel de les Glòries ha suposat un gran canvi en la mobilitat de la zona. Si ets un dels milers de vehicles que passen cada dia per aquest tram de sortida o entrada a Barcelona, t’interessarà saber per on s’entra i per on se surt del túnel de les Glòries abans que entri en funcionament en sentit Llobregat diumenge, 3 d’abril.

Per on s’accedeix al túnel de les Glòries?

Si vens en cotxe per la C-31 entraràs directament al túnel de les Glòries en direcció Llobregat quan arribis a l’altura de la rambla del Poblenou. Si vols accedir al lateral de la Gran Via hauràs de desviar-te per la sortida 207 de la C-31 a Bac de Roda.

En cas de circular en cotxe per la Gran Via en direcció sortida de la ciutat, entraràs directament al túnel de les Glòries a la confluència amb el carrer de Padilla. També poden entrar-hi els vehicles que s’incorporin a la Gran Via procedents dels carrers de Lepant o Padilla. En canvi, és impossible accedir al túnel de les Glòries si vens pels carrers de Los Castillejos, Badajoz o Llacuna.

Per on se surt del túnel de les Glòries?

Un cop a dins del túnel de les Glòries, els conductors no en podran sortir fins que no arribin al final, és a dir, que hauran recórrer els 957 metres que fa aquesta galeria subterrània. En sentit Llobregat, la sortida del túnel es troba a l’altura del carrer de Padilla. En aquest cas, si vols desviar-te cap a aquest vial hauràs de situar-te al carril dret, mentre que si vols continuar per la Gran Via fins a Marina hauràs de conduir pel carril del mig.

En sentit Besòs, la sortida del túnel de les Glòries es troba a l’altura de la rambla del Poblenou. Allà, els vehicles poden triar si continuen cap a la C-31 o bé agafen el lateral de la Gran Via.