L’associació UNAUTO-VTC, que aglutina les empreses de vehicles amb conductor, denuncia diverses agressions a cotxes VTC en les últimes hores, durant la vaga indefinida que està duent a terme el col·lectiu de taxistes a Barcelona. En concret, especifiquen l’acció que algunes persones van fer ahir contra un vehicle privat a l’aparcament de l’aeroport del Prat. Els Mossos d’Esquadra han identificat una vintena de persones per aquest incident.

En un comunicat fet públic aquest dissabte al matí, UNAUTO-VTC també denuncia trets amb una arma de foc cap a un dels seus vehicles. Els Mossos d’Esquadra no tenen constància d’aquesta denúncia.

L’associació demana una intervenció directe del Govern espanyol: “Esperem que no cedeixi al xantatge dels violents” i que recuperi “el control dels carrers”. També han tingut dures crítiques cap a l’alcadessa Ada Colau, que interpel·lava el Ministeri de Foment i li demanava que traslladés al Consell de Ministres l’elaboració d’un decret llei per aclarir l’actual llei de transport i donar pes a la normativa de l’AMB.