La previsió del temps per a les eleccions municipals 2023 estarà marcada per la tranquil·litat. Les pluges i tempestes de les darreres setmanes donaran una treva durant tot el cap de setmana i, per tant, també per a diumenge, 28 de maig. Cap factor meteorològic posarà entrebancs per anar a votar amb comoditat a Barcelona en qualsevol moment del dia.

Alguns intervals de núvols, però sense opcions de pluja a Barcelona

Al llarg de tot el dia aniran circulant bandes de núvols alts i prims. També hi haurà pols en suspensió. Tot plegat farà que el sol llueixi esmorteït.

A Barcelona no s’espera gens ni mica de pluja en tot el dia. Sí que hi haurà alguns ruixats de tarda als Pirineus, al Prepirineu i al nord de la depressió Central. A banda, de bon matí es pot escapar alguna gota a les Terres de l’Ebre.

Ambient agradable

La temperatura no serà tan alta com dissabte. El vent fluix de component marítim farà abaixar la temperatura diürna a Barcelona.

Els registres més elevats seran als barris situats a la falda de Collserola, on fàcilment s’arribarà als 25 graus. En canvi, a la zona més propera a les platges amb prou feines es fregaran els 23 o 24 graus.

Del prelitoral cap a l’interior es repetirà una calor semblant a la de dissabte. Altra vegada s’assoliran els 25 a 30 graus i, a punts de ponent, es podria arribar als 31 o 32 graus.

El temps hora a hora

Si el moment d’anar a votar el voleu triar en funció del temps, la previsió detallada de ben segur que us ajudarà:

  • 9 h: gens de fresca
  • 12 h: moltes estones de sol.
  • 15 h: ressol i bonança.
  • 18 h: núvols molt esqueixats.
  • 20 h: tranquil·litat meteorològica en tancar els col·legis electorals.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?