Des de fa uns anys, l’Associació de Veïns de les Tres Torres denuncia i reclama millores urgents al seu barri. El president de l’entita veïnal, Lluís Tusell, assegura que “el districte de Sarrià – Sant Gervasi és el que rep menys pressupost municipal. I dins del districte el barri de les Tres Torres és el que rep menys diners.

Estem entre el barri de Sant Gervasi de Cassoles i Sarrià, zones molt potents que han rebut grans inversions per pacificar i millorar l’espai públic. A les Tres Torres no s’hi ha fet mai res.”
Lluís Tusell, president AV Tres Torres

Manca d’inversió en l’espai públic

Segons Tusell, el barri té un espai públic molt degradat, amb pals d’electricitat al mig de les voreres i sense cap carrer de vianants. Assegura que “és hora de posar-se les piles” i començar a arreglar una mica l’espai públic.

Crec que l’Ajuntament no hauria de fer grans obres al centre i donar prioritat als barris que han quedat més enrere en inversió municipal.”
Lluís Tusell, president AV Tres Torres

Manca d’equipaments

En aquest barri on viuen prop de 17.000 persones només hi ha dos equipaments municipals: el Mercat de les Tres Torres i la petita biblioteca Clarà. Els veïns fa anys que demanen més equipaments “sobretot una escola bressol i algun espai per a la gent gran”, assegura Tusell. El districte fa anys va adquirir un solar al carrer de Dalmases.

Al solar encara no s’hi ha fet res. Allà podríem situar-hi la primera escola bressol del barri i seria perfecte que també s’hi inclogués un espai per a la gent gran””
Lluís Tusell, president AV Tres Torres

Tusell reclama que en temps de crisi i de problemes econòmics, l’Ajuntament planifiqui els futurs equipaments perquè quan hi hagi diners es puguin construir.