El Parc del Tibidabo ha reobert les portes amb l’aval del Procicat després de dues setmanes tancat per les noves mesures imposades per la Generalitat per evitar brots. Per entrar al parc és obligatori portar mascareta i només funcionen un 80 % de les atraccions, les que estan a l’aire lliure. A més, s’ha restringit l’aforament a un terç i només hi poden accedir 2.200 persones. En la primera jornada de la reobertura hi han anat més de 1.600 persones.

BSM també ha aixecat quasi la totalitat de l’ERTO que afectava 247 persones. El Parc ha desafectat 230 professionals, que ja s’han reincorporat al seu lloc de feina, però encara hi ha 17 persones que continuaran en ERTO perquè treballen en atraccions que encara no s’han pogut posar en marxa.

Les instal·lacions van rebre, aquest divendres, el vist-i-plau del Procicat, que va valorar positivament totes les mesures posades en marxa i en va autoritzar l’obertura. El Parc obrirà tot l’agost, de dimecres a diumenge, de 12 h a 22 h.

Tibidabo

Tots els certificats

El Tibidabo també ha anunciat que les instal·lacions ja gaudeixen dels certificats necessaris que demostren que el parc és segur. Es tracta de la certificació Global Safe Site Excellence i el segell Tourism Certified, que garanteixen la implementació de totes les mesures de seguretat i higiene contra el contagi del coronavirus.