Puado
@RCDEspanyol

Javi Puado, segons informa El Periodico de Aragón, és el jugador del Saragossa que ha donat positiu per coronavirus. El davanter de l’Espanyol, cedit al club aragonès, va començar a tenir símptomes aquest dimecres i després de ser traslladat a un centre hospitalari va ser diagnosticat de la covid-19 aquest dijous. Des d’aleshores, està aïllat al seu domicili i presenta símptomes lleus i evoluciona bé.

Puado no podrà jugar el play-off d’ascens

De moment, Puado és l’únic jugador del Saragossa que ha donat positiu per coronavirus, després que tota la plantilla fos sotmesa a la prova PCR abans d’incorporar-se als entrenaments el passat dilluns. Ara el davanter ha d’estar aïllat fins el proper dilluns 10 d’agost, per tant, es perdria, si s’acaba jugant, el play-off d’ascens a Primera Divisió. La plantilla aragonesa haurà de passar tests, tal com inidica el protocol de la Lliga, i, quan torni a la feina, previst per aquest diumenge, ho farà amb de manera individual o en grups reduïts.

La baixa de Puado significa un problema per al Saragossa si s’acaba jugant el play-off d’ascens, ja que l’altre davanter Luis Suárez tampoc no podria jugar la promoció. El Watford, propietari del jugador, ja ha comunicat al club aragonés que la seva cessió finalitza el dimecres 5 d’agost.