Miró xocolata

El Museu de la Xocolata de Barcelona obre aquest dissabte una exposició temporal de figures inspirades en les obres de l’artista català Joan Miró. Les peces estan elaborades pel mestre xocolater francès Stéphane Leroux, de reconegut prestigi internacional. L’artista ha vingut a Barcelona per presentar les nou creacions, que es podran visitar fins al 17 de març del 2024. Les entrades al museu costen 6 €.

L’horari per veure l’exposició és el mateix del museu: de dimarts a dissabte, de 10 a 19 h, i diumenges i festius, de 10 a 15 h.

Leroux ha trigat quatre dies per fer aquestes figures. Tot el procés d’elaboració s’ha fet a la fàbrica Puratos de Sils, a Girona. En un vídeo es pot veure el minuciós procés que ha dut a terme per reproduir aquestes obres de Miró en peces de xocolata.

Qui és Leroux?

Leroux és un dels millors artesans de França des del 2004 en la categoria de pastisser confiter, subcampió del món i guanyador de diversos concursos professionals a França i arreu del món. El pastisser es dedica, especialment, a transmetre la seva experiència a altres professionals en diverses formacions que fa a tot el món.