L’Agrupació Barça Jugadors, aglutinadora de molts dels futbolistes que van defensar la samarreta blaugrana, ha editat un vídeo en el qual mostren el seu agraïment als nens i les nenes pel seu paper durant aquestes setmanes de confinament per culpa del coronavirus. Tots recorden que quan eren petits els seus pares els deien que a la vida sempre cal donar-ho tot, i això és el que estan fent els nostres petits en aquesta circumstància tan adversa.

Els herois són els nens i les nenes de Catalunya

Els protagonistes, tots ells famosos i famoses en l’àmbit del futbol, aplaudeixen el comportament modèlic de la mainada en les llargues setmanes en què no han pogut sortir de casa i han col·laborat a minimitzar el perill de contagi. És per això que els consideren herois, igual que s’ha dit aquests dies de totes les persones que lluiten arreu del món contra la pandèmia.

Vídeo amb records entranyables

En el vídeo es veuen imatges d’Iniesta, de Xavi, de Luis Enrique, de Juliano Belletti, de Laura Ràfols, d’Alexia Putellas i de Marta Unzué vestits de blaugrana disputant partits. Alguns, des de ben petits, com Xavi i Iniesta. Del manxec destaca la perspectiva de somni que tenia des del balcó del pis on vivia quan va deixar La Masia.