fundació Barça

La Fundació Barça segueix treballant i intentant col·laborar amb tot el que estigui a les seves mans en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. Una de les accions és fer arribar a Catalunya material sanitari i aquest dilluns diversos hospitals de Catalunya i el Col·legi de Metges de Barcelona han rebut 200.000 mascaretes quirúrgiques per a ús civil, 48.000 mascaretes per a ús sanitari, 5.000 ulleres d’ús sanitari i 3.000 protectors facials. Tot aquest material ha estat una donació de l’empresa xinesa d’internet Tencent Technology Company Limited, a través de la Tencent Charity Foundation.

Una iniciativa més de la Fundació Barça

Aquest segon donatiu de Tencent, que és el més gran que ha rebut la Fundació Barça des de l’inici de l’emergència, se suma al primer que va arribar el 14 d’abril de 15.000 equips de protecció individual (EPI) i forma part de l’acord que va establir la Fundació Barça per aconseguir participar en el Fons Antipandèmic Mundial, dotat amb 100 milions de dòlars, que va llançar fa un mes aquesta companyia tecnològica xinesa.

El Barça ha posat en marxa diverses iniciatives per col·laborar en la lluita contra la covid-19. Per exemple, a l’esplanada del Camp Nou hi ha instal·lats uns punts per recollir mostres per a l‘estudi del contagi del coronavirus que fa el científic Oriol Mitjà.

Fundació Barça