El Barça CVB va directe cap al descens a la Superlliga Femenina 2. Les blaugrana encara no han guanyat cap partit a la Lliga Iberdrola. L’última derrota ha estat contra un rival directe per evitar el descens, el Sant Cugat. Les santcugatenques s’han imposat per 3 sets a 0 (25-15/25-20/25-18)

Mal inici i pitjor final contra el Sant Cugat

El partit contra el Sant Cugat, que lluita per evitar les places de descens, no ha pogut començar pitjor per a les blaugrana. Un primer parcial de 25 a 15 ha situat l’1 a 0 en el marcador. La contundència en atac de les jugadores entrenades per Rafa Ruiz ha estat en aquest primer set.

En el segon, les coses semblava que millorarien. El Barça CVB ha posat una marxa més i el set ha estat més igualat. Però l’encert de les jugadores del Sant Cugat ha estat superior i les locals s’han acabat enduent el segon període per 25 a 20.

Partit entre Sant Cugat i Barça CVB Foto: @RFEVB

El tercer i definitiu set ha mantingut la imatge del segon. Intercanvi de punts entre els dos equips que s’ha allargat fins al tram final del període i que qualsevol dels dos conjunt hauria pogut endur-se. Però, un cop més, el Sant Cugat, molt més centrat i, possiblement, motivat, ha fet que el tercer set acabés amb 25 a 18 i la victòria es quedés al pavelló de Valldoreix.

Mala peça al teler

Amb la derrota davant el Sant Cugat, el Barça CVB continua últim a la classificació havent sumat només 1 punt de 48 disputats. Les jugadores de Lucía Bregar només han sumat 6 sets a favor per 48 en contra amb una diferència de punts anotats de -402 després d’haver-ne fet 916 a favor i 1.318 en contra.