El Barça ha perdut davant del CV Sant Cugat i encadena una ratxa de cinc derrotes consecutives. Les blaugrana van perdre per 1 a 3 el partit i se situen últimes a la classificació.

Un Barça en hores baixes

El Barça ha tornat a rebre una derrota davant de les jugadores de Rafa Ruiz. Les vermell-i-negres s’han imposat, en guanyar tres dels quatre sets que ha tingut el partit. Amb un inici molt dolent de les blaugrana, el primer set ha acabat amb un resultat de 12-25 a favor de les santcugatenques. En el segon set, el Barça ha millorat el joc i ha aconseguit imposar-se al marcador amb un resultat de 25-21. Tot i l’esforç de les Brandao per remuntar el matx no ha estat suficient per acabar aconseguint la victòria i ha perdut el tercer i quart set.

Amb aquest resultat, les blaugrana són últimes a la classificació amb només un punt. El Barça tornarà a jugar dissabte, 16 de novembre, fora de casa contra el Voleibol Logroño, a les 19 h.