L’Espanyol ha perdut al camp del Granada per 1 a 2 en un partit en què els blanc-i-blaus han pagat molt cares les seves errades en defensa. Raúl de Tomás ha avançat l’equip d’Abelardo abans de la mitja hora, però els andalusos han capgirat el marcador gràcies als gols de Machís, abans del descans, i Carlos Fernández, just al arrencar la segona part. És la primera desfeta a la lliga amb Abelardo després de quatre jornades invictes. L’Espanyol suma 15 punts i podria quedar a sis de la salvació.

Històric RDT

Abelardo Fernández s’ha plantat al Nuevo Los Cármenes amb els tres fixatges de camp —Cabrera, Embarba i Raul de Tomás—en l’onze inicial. La primera ocasió clara del matx ha estat per al conjunt andalús. Carlos Fernández ha rematat de cap una gran centrada de Víctor Díaz, però l’acció ha sortit llepant l’esquerre de la porteria de Diego López. Al minut 24, una bona recuperació de Darder, el millor blanc-i-blau fins aleshores, ha acabat a peus de De Tomás, que ha provocat un penal que ell mateix ha transformat. RDT, amb un xut ras i centrat, no ha perdonat des dels onze metres i ha sumat el seu quart gol en quatre partits vestint la samarreta de l’Espanyol. Els periquitos podrien haver fet el segon, però primer Darder i després Raúl De Tomás han fallat davant Rui Silva. Els errors es paguen i l’Espanyol ho ha tornat a comprovar. Darwin Machís ha situat l’empat a un en un desajust defensiu de Javi López.

Remuntada andalusa

La segona meitat ha arrencat de la pitjor manera possible per a l’equip d’Abelardo. En la primera jugada, Carlos Fernández ha fet un autèntic golàs amb una canonada directa a l’escaire. Si en el primer gol ha badat Javi López, en el segon ha estat Naldo qui ha perdut una pilota imperdible. Era el minut 46 i l’Espanyol ha hagut de remar contracorrent. Vargas ha ocupat el lloc d’Iturraspe en el primer canvi ofensiu d’Abelardo. RDT ha tornat a acaronar el gol amb un cop de cap que ha picat a la fusta al minut 62. El proper a provar-ho ha estat Embarba amb un xut llunyà que ha obligat Rui Silva a estirar-se. Abelardo ha posat més pólvora a la gespa amb l’entrada de Wu Lei al minut 70. Els blanc-i-blaus han assetjat la porteria d’un Granada replegat però no han trobat el premi de l’empat.