L’Espanyol d’hoquei patins s’ha imposat a l’Igualada per 4 a 1 en la 18a jornada de competició. El conjunt perico ha estat molt superior al llarg de tot el partit, sobretot a la primera part, quan ha afusellat fins a quatre vegades el porter igualadí. A la represa, els blanc-i-blaus no han baixat la intensitat, gaudint de més oportunitats que, aquesta vegada, no han sabut materialitzar en gol. Amb aquesta victòria, l’Espanyol segueix al capdavant de la classificació amb 43 punts i eixampla distàncies amb el seu principal perseguidor, el Ripollet.

Un Espanyol molt superior durant tot el partit

Els pericos s’han avançat molt ràpid al marcador. Encara no havia passat el primer minut de partit quan el defensa Jorge Rivero ha sorprès el meta visitant amb una canonada des de pràcticament el mig camp. L’Espanyol volia més i tres minuts després ha ampliat distàncies amb un gol de Ferran Alemany. Al quart d’hora de partit, l‘Igualada ha tingut una ocasió claríssima de gol, però Gisbert, amb una intervenció estel·lar, no ho ha permès. Quan restaven vuit minuts per acabar la primera meitat, els blanc i blaus han marcat dos gols al contraatac per deixar el marcador de 4-0 al final de la primera part.

A l’inici de la segona part, l’Igualada ha sorprès la defensa perica amb un gol de manual. Tot i la badada defensiva en el gol, l‘Espanyol no ha afluixat la seva dinàmica alhora d’atacar i ha pogut marcar un parell de gols més, però el porter del conjunt de l’Anoia no ho ha permès. Finalment el resultat no s’ha mogut en la segona part (4-1) certificant així la 14a victòria blanc-i-blava, que permet als de Bernat Bosch, seguir una jornada més com a líders del grup b de la primera catalana d’hoquei patins.