El CVB Barça ha perdut davant l’IBSA CV CCO 7 Palmas el seu novè partit consecutiu. Les canàries han guanyat per 0-3 sense donar opcions a les locals. Amb aquesta derrota, les blaugrana continuen a la darrera posició de la Superlliga de voleibol.

L’equip visitant guanya per la via ràpida

El partit ha començat amb un Barça dubitatiu. Las Palmas ha aprofitat la situació i ha sentenciat el primer set amb un contundent 11-25. Tot i una bona reacció del Barça al segon set del partit, les canàries s’han imposat per 16-25. L’últim set del matx ha estat el més igualat. Les noies de Lucía Bregar han aconseguit avançar-se al marcador en els primers minuts, però l’equip canari ha reaccionat a temps i ha sentenciat el partit posant el 18-25 definitiu al marcador.

Lucía Bregar confia en les seves jugadores

Tot i la derrota, l’entrenadora culer Lucía Bregar ha declarat a betevé que confia a capgirar la situació. Ara les blaugrana són últimes a la classificació i han perdut tots els partits que han disputat. Per Bregar, la confiança de les seves jugadores és la clau per canviar la mala dinàmica, com va declarar el passat mes de novembre. Per aconseguir que les seves jugadores tornin a confiar en elles mateixes, l’entrenadora del Barça veu clau el treball diari als entrenaments. A més, Bregar ha valorat el següent partit com una final. Aquest serà el 14 de desembre a la pista del Madrid Chamberí a les 19.30 hores. Segons l’entrenadora argentina, el conjunt madrileny és “el rival” en l’objectiu de la permanència.