L’Espanyol B dormirà en play-off a Segona Divisió A després de d’empatar a 2 amb el Lleida Esportiu. D’aquesta manera, els de Jose Aurelio Gay sumen el segon empat consecutiu, després d’empatar amb l’Ebro a la Dani Jarque.

Soria es lesiona als 10 minuts

L’Espanyol B, amb Pol Lozano comandant la nau, ha començat el matx controlant el joc davant un Lleida que no ha renunciat mai a jugar la pilota des de la defensa. Les ocasions han escassejat durant uns primers minuts en els quals la més clara ha estat una arribada lleidatana que Iago ha tallat de forma providencial quan Bagayoko es disposava a afusellar Adri López. Una jugada que ha nascut d’una lesió de Carles Soria. El lateral no ha pogut seguir el seu rival i automàticament ha demanat el canvi. Passat l’equador de la primera meitat, Moha ha estat a punt d’avançar els barcelonins amb una gran jugada individual. El seu obús, però, ha marxat molt a prop del pal defensat per Víctor.

Xemi avança els visitants

El partit discorria sense gaire història a les àrees fins que al minut 34, una falta lateral ha acabat amb una rematada lleidatana. Adri López ha ensenyat els seus reflexos i ha evitat el gol en primera instància. Però no en segona. Xemi Fernàndez ha estat el més ràpid i ha aprofitat el refús del porter per fer pujar el 0 a 1 al marcador. Abans del descans, l’Espanyol B hauria pogut empatar en un córner, però Víctor Vidal hi ha respost amb una gran aturada.

Ferran Jutglà, al rescat

Als nou minuts de la represa, ha arribat el torn de l’Espanyol B. Ferran Jutglà ha aprofitat una centrada xut de Ricard Pujol per posar la punta de la bota i enviar la pilota al fons de la xarxa. Un a un i molta estona per endavant, però el següent a colpejar ha tornat a ser el Lleida amb un golàs d’Abel Molinero. El partit ha entrat en un intercanvi de cops en el qual Bagayoko ha tingut el tercer i Kevin Soni ha tornat a empatar el matx des del punt de penal quan faltava un quart d’hora per al final. Tot i que els dos equips han intentat la victòria el marcador ja no s’ha mogut.