L’Horta perd un dels jugadors més carismàtics i estimats del club. Narcís Barrera ha decidit posar punt final a la seva etapa com a jugador hortenc després d’una temporada i mitja sota les ordres de Nacho Castro. El gironí va ser un dels artífexs de la històrica fita de disputar el play-off d’ascens a Segona B.

Un adeu molt sentit

L’idil·li entre Narcís Barrera i l’Horta ha finalitzat després d’una temporada i mitja. El jugador s’ha ficat el Feliu i Codina a la butxaca deixant en el record dels aficionats hortencs una infinitat de bons moments. Incombustible dins i fora del camp i intensitat a dojo. Res definiria millor Narcís Barrera. En aquest període com a jugador hortenc ha vist porteria en 13 ocasions i ha tingut temps, fins i tot, de defensar la porteria en alguna ocasió.

Un vell conegut del futbol català

Narcís Barrera és un vell conegut del futbol català. Palamós, Figueres, Europa i Horta han estat alguns dels equips que han pogut gaudir la qualitat humana i futbolística del gironí. Allà on ha jugat ha contagiat el seu bon humor i el seu compromís amb el que feia. Unes qualitats que el van portar a ser un dels artífexs de la històrica fita de la temporada passada, disputant el play-off d’ascens a Segona B.

Es va atrevir amb el padbol

Narcís Barrera també ha donat molt de joc fora dels camps. Abans del derbi, la temporada 2018-19, davant el Martinenc va acceptar el repte de jugar un partit de padbol contra Javi Iglesias, jugador dels del Guinardó.