El CVB Barça ha perdut per 0-3 davant l’Algar Surmenor a la jornada 13 de la Lliga Iberdrola de voleibol. Amb aquesta derrota l’equip barceloní continua sense sumar cap punt des de la jornada 2, en què en va sumar un. Les de Lucía Bregar segueixen a la darrera posició de la taula i veuen com es complica el seu objectiu, la salvació. El Barça s’enfrontarà a La Laguna, equip situat al play-off, a la següent jornada.

L’Algar no ha donat opcions a les blaugrana

Les visitants han estat superiors durant tot el partit excepte un tram del segon set. A l’inici, l’Algar ha demostrat perquè es troba en zona de play-off i s’ha posat per davant al marcador amb facilitat. Les de Cartagena han guanyat el primer set 17-25. El millor tram del Barça ha estat al segon set, en què les locals han anat per davant al marcador durant molts moments. Tot i la superioritat culer al segon set, l’Algar hi ha reaccionat a temps per posar el 21-25 definitiu al marcador. L’equip visitant s’ha mantingut superior durant el tercer set i ha sentenciat al Barça amb deu punts d’avantatge, 15-25.