El Sant Andreu ha perdut a l’últim minut davant el Mataró per 7 a 8. Els andreuencs en un bon quart període han empatat a 7, però un gol de Marc Corbalan quan faltaven 47 segons per al final han donat el triomf als mataronins. L’argentí Germán Yáñez ha estat escollit el millor de l’enfrontament.

El Sant Andreu comença dominant

Els de la Pere Serrat han guanyat el primer quart amb gols de Tenorio i Bustos, però el Mataró ha reaccionat en el segon quart. Defensivament els mataronins han millorat i el Sant Andreu ha perdut efectivitat. El resultat a la mitja part ha estat de 3 a 4.

El partit es decideix a l’últim minut

A la represa els andreuencs han seguit negats de cara a porteria i no han aconseguit cap gol, en canvi, el Mataró, molt efectiu, n’ha fet tres i ha aconseguit una distància, que al final ha estat decisiva. En l’últim quart el Sant Andreu ha reaccionat. Ha trobat el camí del gol i ha aconseguit empatar a 7. El partit s’ha decidit quan quedaven 47 segons per al final i Marc Corbalan ha marcat el gol que ha donat la victòria als mataronins.