El CN Sant Andreu ha guanyat per 12 a 8 el CN Catalunya al partit de la desena jornada de la Lliga Premaat Femenina. Les locals han començat millor però el Catalunya els ha posat un segon període molt difícil, que ha acabat amb un ajustat 6 a 5. A la segona part, les andreuenques han reaccionat a temps i han guanyat 12 a 8. Paula Crespí ha estat considerada la millor del partit.

Primera part amb dues cares

El partit de la desena jornada de la Lliga Premaat femenina ha començat amb un Sant Andreu amb casquet blanc més efectiu en atac. Alejandra Aznar, una de les golejadores de la lliga, ha estat molt encertada i ha aconseguit fer dos gols en el primer període. En el segon període, les visitants amb casquet blau han fet front al Sant Andreu. Les de Gabor Egedi han retallat distància gràcies a un bon joc tàctic i el paper de la portera del Cata, que ha fet fins a tres parades. Amb això, el Catalunya s’ha trobat a un gol de les locals amb el marcador 6 a 5 al descans.

El Sant Andreu reacciona

A la represa, el Sant Andreu ha tornat a tenir l’encert perdut anteriorment i ha frenat el Catalunya a temps. Raquel Prieto, amb dos gols, ha estat clau per tornar a distanciar les andreuenques. Les de Javi Aznar han arribat a l’últim període 10 a 6. Tots dos conjunts han fet dos gols deixant el resultat final de 12 a 8.