El CN Barcelona ha sumat la 8a victòria de la temporada a la Lliga Premaat després d’imposar-se al CN Terrassa en un duel molt disputat fins al darrer període de partit, en el qual els barcelonins han estat més contundents i resolutius, sobretot defensivament. Adrià Delgado, escollit com el millor del partit, i Alberto Barroso  han estat els màxims golejadors amb tres dianes cadascun.

Un Barcelona molt resolutiu a la primera part

Els de Víctor González han sabut aprofitar la majoria de jugades amb superioritat a causa les expulsions constants dels jugadors terrassencs. Amb un Barcelona molt efectiu, s’ha arribat al final del segon període amb el resultat parcial de 6 a 3 favorable als locals.

Els locals saben patir i sentencien en el tram final de partit

En el tercer quart, el Barcelona ha afluixat el seu ritme, deixant escapar una bona distància en el marcador (abans d’iniciar el tercer període guanyaven de tres). La davallada de rendiment dels jugadors barcelonins ha donat ales a un Terrassa que no tenia res a perdre (així ho diu la classificació on són els quarts) i ha aprofitat la relaxació col·lectiva local per clavar un parcial de 2 a 4, deixant un ajustat 8 a 7 al final del tercer quart.

En el darrer els de Víctor González han endurit la seva defensa i no han permès generar moltes ocasions als terrassencs, tot i la seva intensitat a l’hora d’atacar. Un Barcelona que finalment s’ha imposat per 10 a 8 en un partit que ni molt menys ha estat fàcil, tot el contrari, intensitat al 100 %.