Racing Vallbona trucades socis
Foto: @racingvallbona

La solidaritat no entén ni de pressupostos ni de categories. Però sí que en sap d’esperit esportiu. Una bona mostra estan sent aquests dies, amb la crisi de la covid-19, les iniciatives solidàries que alguns clubs tenen amb els seus socis més veterans. Ho està fent el RCD Espanyol, però també equips de barri com el Racing Vallbona.

Un club, un barri

El Racing Vallbona és un equip que juga en el grup segon de la Segona Divisió Catalana. El club, situat a l’onzena posició, és una de les entitats referents del barri i molts cops ha demostrat la seva implicació amb els veïns i veïnes de Nou Barris. L’equip presidit per José Palomo va ser dels primers a apuntar-se a la campanya “#JoEmQuedoaCasa” i ara ho ha fet amb les trucades solidàries. La iniciativa que han dut a terme des del club ha estat trucar als socis més veterans, de més de 65 anys, del Racing Vallbona.

Trucades solidàries i emotives

Les trucades les han fet jugadors del primer equip com el capità Rubén Penella, Cristian Pujol i Ignasi Margelí a socis com Cándido García o José Palomo. Unes converses que, a més d’interessar-se per l’estat de salut dels socis, han estat 16, i per saber com estan vivint el confinament, han permès viure moments emotius quan els socis han agraït als jugadors la trucada o quan els esportistes han vist com els més veterans els identifiquen i, fins i tot, saben on treballen.