federació
Reunió important de la comissió de seguiment de la crisi del coronavirus en el futbol espanyol. Les tres parts implicades, la Federació Espanyola, la Lliga i l’Associació de Futbolistes, telemàticament han parlat de la importància de garantir la seguretat de la salut dels futbolistes un cop les autoritats sanitàries aprovin el retorn de la competició.

La Federació, preocupada per la salut dels futbolistes

En un comunicat, la Federació ha deixat clar el seu rebuig que els futbolistes juguin cada 48 hores. Davant de la posició inflexible de la Federació, l’AFE s’ha vist obligada a acceptar que el mínim serà de 72 hores, i desfà així l’acord previ amb la Lliga.
Així la Federació imposa la defensa de la salut dels futbolistes per sobre de la competició. A més, indica que durant els mesos de maig, juny, juliol o agost s’oposarà a la disputa de partits en què les condicions de calor i humitat siguin contràries a la salut dels futbolistes.

Dues pauses per part per hidratar-se

A més, i d’acord amb els informes als experts encarregats per part de la Federació, s’aprovaran dues pauses d’hidratació per cada part per combatre les elevades temperatures que es puguin donar durant els mesos d’estiu.