espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol en un comunicat públic ha informat dels acords als quals ha arribat amb els jugadors de la primera plantilla. El club blanc-i-blau, després de setmanes de negociacions a causa del coronavirus, ha anunciat els punts següents.

  • Els jugadors es rebaixaran un 19 % el sou si la temporada 2019-20 es dona per acabada.
  • Els futbolistes es rebaixaran el salari un 4 % si la temporada 2019-20 es reprèn.
  • Complementar el salari dels afectats de l’ERTO amb menors ingressos. Això vol dir al primer equip femení, els juvenils A i B i gairebé la totalitat dels membres de l’Espanyol B.
  • Tots els signants amb contractes que finalitzaran el 30 de juny del 2020 n’han acceptat l’extensió fins a la finalització efectiva de la temporada 2019-20.

L’Espanyol agraeix l’esforç i la solidaritat dels jugadors

El club acaba el comunicat agraint l’esforç i la solidaritat dels jugadors del primer equip i també del cos tècnic. Primer pel suport al club en un moment tan complex i també pel seu suport als futbolistes més afectats per l’aplicació de l’ERTO.

A més, l’Espanyol vol destacar la unió i la determinació de l’equip des de l’inici de la crisi. Recorda, en el comunicat, que alguns membres de la plantilla es van veure afectats per la covid-19, però que això no els ha impedit que hagin mostrat el seu compromís amb el club.

Aquí tens el comunicat sencer