Jure Dolenec, el lateral del Barça d’handbol, té clar que ara mateix “l’esport no és la prioritat”. Superades les sis setmanes de confinament a causa del coronavirus, l’eslovè explica les seves sensacions i, a més, parla del seu compatriota Blaz Janc, que la propera temporada vestirà de blaugrana.

Dolenec assegura que hi ha coses més importants que l’esport

Dolenec, en una entrevista als mitjans del FC Barcelona, ha explicat com està vivint el confinament a casa arran de la covid-19. El jugador diu que troba a faltar l’handbol i tot el que comporta, com per exemple els partits i competir. De totes maneres, el lateral té clar que ara per ara han d’esperar que la situació millori i s’acabi solucionant. Pel jugador “no hi podem fer res i ara el més important és que la situació se solucioni. L’esport no és una prioritat, i a nosaltres ens toca esperar”. L’eslovè s’està entrenant aquests dies a casa en un gimnàs que té per mantenir-se en forma per quan es torni a la competició. Ha afirmat que “ens hem de quedar a casa per ajudar a guanyar aquest partit, molt més important que l’esport”.

Blaz Janc, un reforç de luxe

A l’entrevista, Dolenec parla del seu compatriota Blaz Janc, que la propera temporada jugarà amb ell al Barça. Pel lateral es tracta d’un “jugador encara molt jove, però d’un nivell molt alt”. En l’últim europeu, va ser escollit el millor extrem. Per Dolenec “té molta qualitat, i físicament és molt fort”. Està segur que pot aportar molt al joc del Barça.