Imatge del partit Guineueta - Girona B

L’Escola Esportiva Guineueta encadena sis jornades sense guanyar després de perdre amb el Girona B. El líder del grup primer de la Primera Catalana s’ha imposat per 0 gols a 2.

Un bon inici del Girona B que condemna l’equip

La visita del líder, el Girona B, feia preveure un partit complicat. I ho ha estat encara més quan els gironins s’han avançat als vuit minuts de l’enfrontament amb un gol de Noah Baffoe. L’equip de Luis Gallego ha encaixat un gol que ha estat clau al llarg de tot el partit.

Amb el gol encara quedaven més de 80 minuts per capgirar el resultat, però els jugadors de la Guineueta no han estat encertats de cara a porteria i quan només quedaven tres minuts per acabar el partit, Miquel Molist ha fet el 0 a 2 definitiu.

Amb la derrota, la Guineueta encadena sis jornades sense guanyar, a excepció dels tres punts sumats en la jornada que s’havien d’enfrontat al Reus B. En aquestes últimes set jornades, l’EE Guineueta ha sumat sis de 21 punts possibles. L’equip de Luis Gallego ocupa la setena posició amb 28 punts.