El Barça continua amb pas ferm a la Lliga. Després de l’aturada per la Supercopa, les blaugrana han tornat a disputar un partit de Lliga a l’estadi Johan Cruyff. Les blaugrana s’han imposat amb solvència a l’Sporting Huelva (7-0). Amb aquest resultat, el conjunt de Lluís Cortés continua líder de la Primera Divisió.

Graham Hansen obre la llauna

Abans de l’inici del partit, les blaugrana han ofert la Supercopa a l’afició blaugrana. Com ja es habitual a l’estadi Johan Cruyff, les blaugrana s’han avançat en els primers minuts de partit. Concretament al minut 4, la noruega Hansen ha obert la llauna per al conjunt de Lluís Cortés. 20 minuts més tard ha estat el torn de Jennifer Hermoso. La davantera ha marcat el segon gol del partit amb un gran cop de cap. El conjunt de Lluís Cortés no ha donat cap opció a les andaluses a la primera meitat. La portera Chelsea ha hagut de treballar de valent per evitar la golejada blaugrana en els primers 45 minuts. Amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Pluja de gols a la segona meitat

A la represa, el Barça no ha afluixat i ha continuat directe cap el triomf. El tercer gol blaugrana l’ha transformat Hermoso, la pitxitxi de la Lliga, amb un toc subtil sobre la sortida de Chelsea. Tot seguit, Martens ha establert el 4 a 0 després de caçar una pilota morta a l’interior de l’àrea. És el primer gol de l’holandesa a la Lliga. Encara hi hauria temps per a un cinquè gol a l’estadi Johan Cruyff. Alèxia l’ha transformat de penal, després que Jennifer Hermoso l’hi hagi cedit. Oshoala ha perdonat el sisè en diverses ocasions. La davantera blaugrana ha enviat per sobre del travesser un gran cop de cap. A la tercera, ja no ha perdonat. Oshoala ha marcat el sisè gol amb un gran xut creuat des de fora de l’àrea. La davantera nigeriana no n’ha tingut prou i ha establert el 7 a 0 després d’una gran centrada de Martens.