El Martinenc suma sis partits consecutius guanyant. Després de fer-ho per la mínima contra l’Ascó la setmana passada, els vermells han golejat en el darrer partit de Lliga disputat. Els de Javi Gómez han guanyat el Vilanova a casa per 5-0 amb una segona part per emmarcar. L’afició somia en l’ascens a la Tercera Divisió i l’equip hi respon amb molt bons resultats: el Martinenc només coneix la victòria aquest any.

Una primera part disputada

Durant el primer temps Martinenc i Vilanova no han concedit cap gol. Els primers 45 minuts han estat molt disputats. El Vilanova ha tingut fases en què ha portat el ritme del partit. Tot i així, els vermells han disposat d’alguna ocasió per avançar-se en el marcador.

Els gols del Martinenc, a la segona part

Durant el segon temps l’equip del Guinardó ha dominat clarament el partit. En els primers 15 minuts els vermells han marcat tres gols, que han deixat el Vilanova molt tocat. Joel Martínez ha estat l’encarregat d’obrir la llauna al minut 53 i, seguidament, ha marcat el segon gol en el 56. Edu García, Josevi i Joan Vendrell han estat els tres altres golejadors de l’enfrontament.

Amb la victòria, el Martinenc se situa quart a la classificació a cinc punts de les places de play-off d’ascens. L’equip es troba en una molt bona dinàmica guanyadora i buscarà d’aquí a final de temporada obtenir l’ascens a Tercera Divisió.