L’Espanyol B ha empatat 0 a 0 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un València que ha estat molt superior bona part del partit. Amb aquest empat ja són cinc les jornades que encadenen sense guanyar. Tot i això, continuen a tres punts de la promoció d’ascens.

Domini aclaparador del València en el primer període

Els dos conjunts han començat amb molta intensitat. Tot i que l‘Espanyol ha sortit amb la intenció de controlar la pilota, al davant s’ha trobat un València molt ordenat i amb una defensa molt avançada, cosa que ha dificultat la sortida de pilota dels blancs-i-blaus. Els valencianistes han estat els que han disposat de les ocasions més clares per avançar-se en el marcador. El filial valencianista és qui ha dominat i ha arribat amb més perill a l’àrea contrària, però no han sabut materialitzar les nombroses ocasions que han tingut. En canvi, a l’Espanyol li ha costat crear perill. L’espanyolista Mohamed Ezzarfani  ha tingut al minut 32 l’ocasió més clara per al filial periquito amb un xut dins l’àrea que ha sortit fregant el lateral de la porteria. L’Espanyol ha aconseguit arribar viu al descans, amb un 0 a 0 al marcador.

L’Espanyol mostra una millor versió a la segona part

A la represa el València ha començat igual de fort que a la primera part, tancant als homes de José Aurelio Gay a la seva àrea.  Però a mesura que han anat passant els minuts, els blanc-i-blancs s’han començat a trobar més còmodes i a crear més problemes als visitants. Han intentat controlar el partit tenint la possessió de la pilota  i apropant-se a la porteria rival. Han disposat d’ocasions molt clares per marcar, però els ha faltat efectivitat de cara a porta. Al minut 82 el porter periquito Adri López ha fet una parada de molt mèrit en una pilota que havia quedat morta dins l’àrea petita. En els últims minuts de partit els dos equips han buscat a la desesperada la porteria contrària, però cap d’ells ha pogut marcar.