La Guineueta ha aconseguit rascar un punt (1-1) davant un gran Mataró. Els mataronins, tercers a la classificació, han estat un rival molt exigent durant tot l’enfrontament per als barcelonins. Amb aquest empat, la Guineueta fa de casa seva un fortí, ja que encara no ha perdut cap partit.

La Guineuta pateix davant un bon Mataró

El Mataró ha entrat molt endollat, tant que, en el minut 15, l’equip maresmenc s’ha avançat en el marcador després d’una gran jugada col·lectiva. Pel que fa a la Guineueta no s’ha acostat a la porteria mataronina fins ben passada la primera mitja hora de partit, quan ha reclamat fins a dos penals.

A la segona part, la dinàmica de joc ha estat similar a la primera, amb els dos equips intentant dominar el mig del camp. Al minut 59 Jacobo ha estavellat l’esfèrica al pal després d’un llançament de falta. Les aproximacions de la Guine han fet que el Mataró canviés el sistema que fins al moment havia plantejat, ha endarrerit la posició. Això ho ha aprofitat molt bé el conjunt local, que mitjançant el davanter Makaay, ha aconseguit empatar l’enfrontament al minut 64.

Finalment el partit ha acabat amb empat (1-1). Amb aquest resultat, els de Luis Gallego es mantenen en la meitat de la classificació.