L’Horta ha aconseguit sumar una nova victòria a domicili quatre mesos després. El gol de Gerard Nolla ha donat tres punts vitals en la classificació als hortencs, que s’han imposat per 0 a 1 al camp del Manresa. Els blanc-i-negres es situen amb 35 punts, lluny de la zona de descens.

Empat a res en la primera part

Els primers 45 minuts han començat amb força intensitat. Ràpidament el Manresa ha tingut la primera i única ocasió de tota la primera part. Una bona passada en llarg l’ha aprofitada Walter Fernández per quedar-se davant de Yamandú, però el porter de l’Horta ha fet una molt bona aturada. A partir d’aquí, el joc s’ha pausat molt i no hi ha hagut un dominador clar. Tot i això, cap equip ha generat perill i la primera meitat ha finalitzat amb 0-0 al marcador.

El Manresa posa les ocasiones i l’Horta el gol

La segona part ha començat igual que la primera, amb una ocasió de gol per al Manresa, però la rematada de Bernat ha marxat desviat. A partir d’aquí, l’Horta ha patit en defensa. Els manresans han tingut fins a tres ocasions clares abans que els hortencs hagin aconseguit avançar-se al marcador. Un contraatac dirigit per David López l’ha acabat perfectament Nolla per posar el 0-1 al marcador. El Manresa s’ha refet del gol i ha continuat atacant la porteria de Yamandú, però l’Horta ha mostrat molta solidesa defensiva per endur-se la victòria i aconseguir trencar la mala dinàmica.

Declaracions dels protagonistes

L’autor de l’únic gol del partit, Gerard Nolla, s’ha mostrat molt satisfet per marcar el seu primer gol després de la greu lesió que va patir. Per la seva banda, Sergio Castillo ha dit que estava molt satisfet de tornar a jugar després de la lesió que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc.