El Guineueta ha perdut al camp del Vic per la mínima, 1 a 0. El partit ha viscut una situació insòlita, ja que l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels de Nou Barris, però després se n’ha desdit.

Primera part sense gols

Els primers minuts de partit no han tingut un dominador clar. Cap dels dos equips no s’ha fet amb el control del matx i les ocasions de perill han estat escasses. De totes maneres, el Guineueta ha reclamat un penal. Un penal que l’àrbitre ha xiulat però desprès s’ha desdit.

En els últims minuts els de Nou Barris s’han estirat i han arribat amb perill a la porteria de Reig. Rokeni i Marc han estat a prop d’inaugurar el marcador.

Al Guineueta li falta el gol

La segona part ha començat de la pitjor manera per als barcelonins, ja que en el minut 48 Àlex Gil ha fet l’1 a 0, que al final ha estat el resultat definitiu. Amb el marcador en contra la Guine ha reaccionat i Godbless hauria pogut empatar. La jugada del partit ha arribat en el minut 70, quan l’àrbitre, Joan Cols, ha assenyalat penal a favor dels de Nou Barris, però després se n’ha desdit encara no se sap ben bé per què. Fins al final els barcelonins han buscat l’empat, però tot i que s’han afegit set minuts de joc, no ha arribat.