El Barça B ha sumat tres punts molt valuosos en la seva visita al camp de l’Atlètic Llevant. El conjunt de García Pimienta s’ha refet del gol inicial de Soberón amb dues dianes de Collado i Saverio. Aquesta victòria permet als blaugrana continuar a la part alta de la classificació.

Remuntada blaugrana a la primera meitat

L’Atlètic Llevant ha avisat els blaugrana en el primer minut de partit. Iñaki Peña ha aturat un xut de Giorgi amb solvència. Dos minuts més tard, ha arribat la rèplica del Barça B. Una bona combinació culminada per Saverio ha acabat a córner. El conjunt de García Pimienta ho ha continuat intentant, en aquest cas, amb una doble ocasió. En primera instància Collado ha rematat a porteria, però Cárdenas ho ha refusat i tot seguit Guillem l’ha enviat fora. Tot i això ha estat l’Atlètic Llevant qui s’ha avançat al marcador amb un gol de Soberón que ha entrat per l’escaire. Els blaugrana han trigat cinc minuts a empatar de nou el matx. Ho han fet amb un gran xut de Collado que ha superat Cárdenas. Pocs minuts més tard, Saverio ha fet el segon després de caçar un rebot a l’interior de l’àrea.

Sense canvis al marcador

Amb aquestes dues dianes, tant Collado com Saverio sumen cinc gols respectivament aquesta temporada. A la represa, Akieme ha provat sort amb una rematada que ha desviat Cárdenas. Tot i això, l’Atlètic Llevant no ha llançat la tovallola i ho ha continuat intentant. Giorgi ha provat sort amb una rematada des de l’interior de l’àrea que ha sortit llepant el pal d’Iñaki Peña. En els darrers minuts, el Barça B ha buscat ampliar distàncies. Un xut d’Akieme hauria pogut significar la sentència blaugrana, però Cárdenas ho ha evitat amb una gran aturada. Amb aquest resultat (1-2) els blaugrana continuen afermats a la part alta de la classificació.