La Guineueta ha empatat per 2-2 al camp de la Jonquera a la jornada 18 del grup 1 de la Primera Catalana. Amb aquest punt, els de Nou Barris en sumen 27 i se situen a cinc punts del play-off d’ascens.

La Jonquera remunta el gol inicial de la Guine

La Guineueta ha començat el partit més endollat que la Jonquera i ha aconseguit avançar-se pocs minuts després de l’inici del partit. Froy ha obert la llauna al minut 6 després d’una jugada embolicada a l’àrea local. La Jonquera ha reaccionat ràpidament i ha aconseguit empatar el partit. Monti ha marcat de cap un córner al minut 8. Amb aquest gol, la Guine n’acumula quatre de córner encaixats en les últimes quatre jornades. Els locals han aconseguit el domini del partit i s’han avançat al minut 20. Bruno Müller ha culminat una gran jugada individual amb una picadeta que s’ha colat a la porteria barcelonina. Finalment, la Guine no ha aprofitat el gol inicial i ha marxat al descans amb un 2-1 en contra.

La Guine aconsegueix l’empat a la represa

Els de Nou Barris han millorat a la represa i han aconseguit dominar el partit. Amb diverses ocasions visitants, la Jonquera s’ha tancat i la Guine ha situat el joc a camp contrari. Els de Luis Gallego han aconseguit l’empat al minut 68 gràcies a un altre gol de Froy, que ha signat el seu doblet. Un minut després del gol, l’àrbitre ha expulsat Marc, i ha deixat la Guine amb un home menys en l’últim tram del partit. La Jonquera ha millorat el seu joc amb la superioritat numèrica però no ha creat ocasions clares. Froy s’ha lesionat al minut 85, fet que ha deixat els de Gallego amb nou jugadors. Tot i la inferioritat numèrica, la Guineueta ha aconseguit endur-se un punt de la Jonquera.