La Guineueta ha sumat un punt al camp del Palamós, després d’empatar-hi a 1. Els gironins s’han avançat a la primera part i ha estat en el tram final del partit quan Nil ha aconseguit l’empat per als de Nou Barris.

S’avança el Palamós

El vent ha estat el protagonista durant el partit. Un vent que ha dificultat el joc, però tot i això s’han vist diverses ocasions de gol en un enfrontament força intervingut. La Guine ha fet uns bons primers 45 minuts, però una jugada d’estratègia, a la sortida d’un córner, ha fet que David Cano, el capità palamosí, signés l’1 a 0. Els gironins haurien pogut fer el segon, però el marcador ja no s’ha mogut.

Nil empata per la Guineueta

A la represa els de Nou Barris han sortit disposats a aconseguir l’empat i han posat setge a la porteria de Quintanas. Les ocasions de la Guine s’han anat repetint i el gol ja s’ensumava. Una de les més clares ha estat un xut al pal d’Aldana. Els barcelonins no s’han rendit i han seguit insistint i al final han obtingut el premi del gol. Ha estat Nil qui ha marcat l’1 a 1. En l’últim sospir el Palamós hauria pogut marcar, però al final repartiment de punts.