El Muntanyesa ha guanyat l’Ascó per 2 a 1 en un partit molt igualat, en què l’efectivitat de cara a porteria ha estat clau perquè els de Nou Barris s’emportessin la victòria. Els jugadors de Dani Andreu, que ja sumen 56 punts, continuen en zona d’ascens directe.

Màxima efectivitat del Muntanyesa

L’Ascó ha començat el partit molt endollat, plantant cara al líder de la categoria, el Muntanyesa. Al minut 22, Cholo ha tingut una bona ocasió per posar l’equip entrenat per Héctor Rodríguez per davant en el marcador. Però tot i això, els de Nou Barris han demostrat perquè són els líders. I és que sis minuts més tard, Bryan Canalejo, en una molt bona jugada personal, ha marcat en el primer i únic xut a porta dels locals en tota la primera part.

Segovia manté amb vida els de Nou Barris

A la represa, l’Ascó ha sortit decidit a empatar el partit. Només començar Cholo ha tornat a tenir una oportunitat clara de gol amb un xut de lluny que ha fet lluir al porter local Segovia. Del possible empat, s’ha passat al 2 a 0 amb un gol de cap de Pedro García al minut 52. Els visitants ho han seguit intentant, i no ha estat fins al minut 80 quan Oscar Torre ha retallat distàncies. Les grans aturades de Segovia han estat clau perquè el Muntanyesa aconseguís la victòria. Amb aquest triomf, els de Nou barris encadenen el vuitè triomf consecutiu.