espanyol

L’Espanyol ha empatat a dos al camp del Sevilla. Els blanc-i-blaus han capgirat un primer gol dels andalusos, però l’expulsió de Víctor Sánchez ha estat clau per no sumar els tres punts del Sánchez Pizjuán.

L’Espanyol reacciona al gol del Sevilla

Primera part entretinguda al Sánchez Pizjuán. El Sevilla ha sortit pressionant en els primers minuts. Necessitat de canviar la dinàmica negativa dels últims partits i d’agradar a la seva afició, els andalusos han generat diverses ocasions. Al quart d’hora de joc l’equip de Julen Lopetegui ha obtingut el premi del gol. Ocampos ha rematat una centrada de Suso per fer l’1 a 0. L’Espanyol lluny d’acusar el cop ha reaccionat ràpidament i s’ha apropat amb perill a la porteria sevillana. I així s’ha arribat a la mitja hora de joc. Sergi Gómez ha fet falta sobre Calleri. L’àrbitre després de consultar el VAR ha decretat la falta, just a la frontal, i li ha ensenyat targeta groga al defensa del conjunt andalús. Embarba ha estat l’encarregat de llançar-la i per sota la tanca, que ha saltat, ha fet l’empat a 1. Fins al final de la primera part, el partit ha estat travat i ple d’interrupcions.

L’expulsió de Víctor Sánchez marca els minuts finals

La segona part ha començat de la millor manera possible per a l’Espanyol, ja que Wu Lei s’ha aquedat sol davant Vaclik i ha superat el porter del Sevilla per fer l’1 a 2. Amb el marcador a favor els blanc-i-blaus, tranquils, i ben posicionats en defensa han pogut aturar les envestides d’un Sevilla nerviós. En el minut 68 Víctor Sánchez ha tallat un contraatac fent falta sobre En-Nesyri, el blanc-i-blau ha vist la segona targeta groga i, per tant, ha estat expulsat. Amb un jugador menys l’Espanyol ha vist com el Sevilla l’ha tancat al seu camp i en el minut 80 Suso, un dels futbolistes més incisius dels andalusos, ha fet l’empat a 2. Fins al final ha estat un patir per als d’Abelardo, però han acabat un punt molt important al Sánchez Pizjuán.