L’Europa ha guanyat contra el Figueres per 2 a 1. Un nou triomf a casa que fa que continuï en posicions de play-off amb 44 punts al sarró.  El partit s’ha acabat decidint a la part final de l’enfrontament. Un gol de Joel Jorquera en el minut 87 ha permès una victòria molt important per als homes de David Vilajoana.

Primera part molt igualada

Els dos conjunts han començat el partit amb molta igualtat, sense un clar dominador. La primera advertència dels escapulats ha arribat en el minut 18. Jordi Cano ha centrat l’esfèrica a l’extrem Èric i aquest l’ha volgut clavar a porteria però la defensa figuerenca l’ha rebutjat enviant-la per sobre del travesser. El joc de l’Europa ha continuat amb jugades combinatòries però que ràpidament han estat tallades pel conjunt visitant. El Figueres també ha tingut la seva oportunitat quan al minut 31 el defensa unionista Pol ha rematat de lluny i el porter Marc Priego l’ha refusat enviant-la a córner. De mica en mica el Figueres ha anat agafant confiança després d’aquesta jugada fins que al minut 38 s’ha avançat. Des d’un servei de córner, Marc Gelmà a dins l’àrea ha xutat la pilota clavant-la directament al fons de la porteria. La primera part ha finalitzat amb el marcador 0 a 1 a favor del Figueres però amb una tònica del partit bastant descafeïnada.

L’Europa capgira el marcador a pocs minuts per al final

A la represa tant l’equip local com el visitant han entrat més activats. El gol de l’empat ha arribat a pocs minuts de l’inici de la segona part. Éric ha controlat una pilota que ha pogut rematar a porteria i ha aconseguit l’empat a 1. Pocs minuts després, gràcies a una bona centrada lateral dels escapulats, David Jiménez ha errat una ocasió evident després de no caçar l’esfèrica a prop dels tres pals. Els minuts han anat passant i els de David Vilajoana s’han anat animant de cara porteria. Els de Gràcia han tingut diferents ocasions però no han trobat els espais suficients per superar la defensa rival. Finalment l’Europa ha pogut capgirar el marcador en el minut 87. Prats ha llançat una centrada molt bona a Joel Jorquera que l’ha sabut aprofitar per superar el seu rival per fer el 2 a 1 definitiu.