L’Europa

continua la tendència de molts clubs de futbol com ara el Barça o l’Espanyol i ja té la seva mascareta de protecció contra el coronavirus.

A la botiga virtual

Els graciencs posen a la venda un nou producte, la mascareta blanc-i-blava amb l’escut escapulat a la nova botiga virtual en la qual els aficionats europeistes poden comprar gran varietat de material oficial d’un dels clubs fundadors de la Lliga de Primera Divisió.

Llarga vida al CE Europa

Les mascaretes tenen un preu de sis euros i hi ha de dues mides, la d’adult i la infantil. Els socis que hagin renovat el carnet o les noves altes tindran un descompte d’un 11,3 %, una xifra en honor als 113 anys de vida que el club compleix aquest divendres 5 de juny.

 

L’Europa, de moda

El Club Esportiu Europa torna a trobar-se en un moment crucial de la seva història. Entre el 18 i el 25 de juliol l’equip que entrena David Vilajoana disputarà el play-off d’ascens a Segona B, en el qual també participaran el Terrassa, el Sant Andreu i l’Hospitalet, només un dels quatre jugarà l’any que ve a la categoria de bronze del futbol espanyol.