Després de gairebé dues setmanes d’entrenaments individuals, els jugadors del FC Barcelona B han començat a fer les sessions de manera grupal. Els homes de García Pimienta han fet un pas més per poder preparar de la millor manera el play-off d’ascens a Segona Divisió.

La feina en grup

El dilluns 25 de maig, els jugadors del Barça B van tornar a la feina després de gairebé dos mesos i mig sense fer-ho a causa de la pandèmia de la covid-19.  Ho van fer de manera individual, tal com marquen els protocols de les autoritats sanitàries, la Federació Espanyola de Futbol i el Consell Superior d’Esports. Des d’ara, els jugadors ja ho poden fer de manera grupal. En aquesta primera sessió, el tècnic ha dividit la plantilla en dos grups de nou i 10 jugadors cadascú.

Amb aquesta tornada a la feina més habitual el filial ja pot preparar en millors condicions el gran objectiu d’aquest tram final de temporada, el play-off d’ascens a Segona A.

Entrenament FCB B amb primer equip
@FCBarcelona B

A la primera sessió de grup, però, García Pimienta no ha pogut disposar de tots els seus homes. D’una banda, jugadors com Hiroki Abe continuen recuperant-se de la ruptura del tendó proximal del bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer al febrer. El jugador s’està recuperant al Japó i confia a poder tornar a Barcelona quan les autoritats governamentals autoritzin l’arribada de gent provinent de l’estranger.

A més dels lesionats, com dèiem, el tècnic tampoc no ha pogut comptar amb els jugadors que estan fent entrenament amb el primer equip. En aquesta primera sessió grupal no hi eren Jorge Cuenca i Kike Saverio que han tornat a repetir sessió d’entrenament juntament amb els seus companys que ja estan en dinàmica de primer equip: Iñaki Peña, R. Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati.

Esperant el play-off

El conjunt blaugrana, un cop iniciat els entrenaments en grup, ara està en espera de saber quan es jugarà el play-off d’ascens a Segona A. Aquest es disputarà del 18 al 26 de juliol en una seu única, que encara està per confirmar. Castelló, Barça B, Cornellà i Sabadell són els quatre equips del grup tercer que aspiren a ser nou equip de Segona Divisió la pròxima temporada.