Una de les instal·lacions més visitades de la muntanya de Montjuïc, el Museu Olímpic i de l’Esport, tornarà a obrir les portes el pròxim dimarts, 9 de juny, després d’estar tancat per la pandèmia del coronavirus. La instal·lació oferirà diverses promocions a tots els visitants.

Un museu amb moltes ofertes

Com si fos un esportista que han tornat als entrenaments, el Museu Olímpic tornarà a funcionar amb tots els protocols de seguretat i prevenció que marquen les autoritats sanitàries. Els visitants, a més, tindran diverses promocions o ofertes en l’adquisió de les entrades. Fins al 12 de juliol, aquells que comprin una entrada per al museu en tindran una altra gratuïtament. El descompte del 50 % serà vàlid per a les entrades individuals d’adult o infantil. S’hauran d’adquirir a les taquilles i no seran acumulables a altres ofertes. Aquelles persones que presentin el carnet de sanitari tindran l’accés gratuït a les instal·lacions.

Museu Olímpic obre portes 9 de juny

Els horaris i els protocols

El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranches podrà visitar de dimarts a diumenge.

Els horaris seran de 10 a 18 h, mentre que els diumenges i els festius només funcionarà de 10 a 14.30 h.

Les visites, que també podran fer els grups escolars o els casals, no podran accedir, fins a nou avís, a l’espai de Dinàmiques de l’Esport, la zona en la qual els visitants podien posar a prova les seves habilitats físiques i psíquiques.

Pel que fa als protocols de seguretat, el museu avisa que l’accés es farà individualment o per unitats familiars, caldrà mantenir en tot moment les distàncies de seguretat i serà obligatori l’ús de la mascareta i de les escales. Al mateix temps, es recomana el pagament amb targeta i desinfectar-se les mans després de tocar les pantalles interactives.

Hall o fame del Museu Olímpic
@MuseuOlimpicBCN