La fase 2 de desconfinament permetrà tot allò que permet la fase 1, però, a més a més, novetats destacades com que s’amplien els horaris per practicar esport i els gimnasos que no siguin municipals podran obrir al 30 % de capacitat. Partits de futbol o bàsquet d’aficionats encara no estan permesos i l’ús de mascaretes no és obligatori en esports a l’aire lliure si es pot mantenir la distància de seguretat pel coronavirus. Les piscines ja estan obertes per fer esport des de la fase 1.

Novetats destacades de la fase 2

En la fase 2 s’apliquen les restriccions esportives de la fase 1 però amb les novetats següents:

  • 🏥 Per tota la regió sanitària: desapareix el límit municipal i es podrà fer activitat física per tota la regió sanitària establerta.
  • ⏰ Sense restriccions horàries: es podrà fer activitat física sense restriccions horàries menys en les franges del passeig de la gent gran, que són de 10 a 12 h i de 19 a 20 h.
  • 👬 Fins a 15 persones: s’amplia de 10 a 15 persones la possibilitat de fer esport en grup, sempre en modalitats que permetin la distància de seguretat.
  • ⚽️ Torna l’esport professional: les competicions es poden reprendre sense públic.
  • 🏋️‍♂️ Obertura parcial de gimnasos privats: es mantenen les restriccions del 30 % d’aforament i cita prèvia, però ja no caldrà un entrenador personal per cada client. Els gimnasos municipals no obren fins a la fase 3.