fase 1 esports

La fase 1 de desconfinament permetrà l’obertura esglaonada d’espais i instal·lacions esportives a Barcelona. A més a més, aquesta obertura serà amb condicions, parcial, amb atenció individualitzada i amb espais comuns restringits. Sempre amb cita prèvia en cas de gimnasos i instal·lacions i amb els horaris que marqui cada centre. Tots els ciutadans sense distinció d’edat en poden fer ús i es pot agafar el cotxe per anar a fer esport.

On podem anar i què podem fer?

  • Instal·lacions esportives a l’aire lliure (incloses piscines): podrem fer activitat física sense contacte, individual o de grup fins a 10 persones en modalitats que permetin la distància de seguretat, també pàdel i tenis.
  • Gimnasos municipals o privats: podrem  fer activitat física individual sense contacte i sempre amb un entrenador per a usuari.
  • Muntanya: podrem fer activitat física individual sense contacte en grups reduïts (en empreses registrades de turisme actiu i natura) a l’alta i mitja muntanya, entorns rocosos, aquàtics i a la neu.

Les obligacions dels centres esportius

Els centres hauran de complir una sèrie de mesures higièniques de seguretat per oferir els seus serveis. Això inclou la desinfecció i neteja després de cada torn d’activitat i ús de material, un aforament que no pot superar el 30 %, no es podran utilitzar vestidors i dutxes, i les distàncies que hauran de garantir seran de 2 metres.

Gimnàs Sant Pau