tenis padel coronavirus

El tenis i el pàdel han aconseguit que en la fase 1, que a Barcelona arriba dilluns, es pugui disputar en la modalitat de dobles. Fins ara, el Govern d’Espanya i el Ministeri de Sanitat només havien permès que es disputés en modalitat d’un contra un. A més a més, els clubs també podran obrir, amb limitacions pel coronavirus, les seves escoles per fer classes en grup, una demanda que la Federació Catalana de Tenis feia temps que reclamava.

El pàdel torna a la normalitat

Tot i que en el cas del tenis ja es podien disputar partits individuals, que és la modalitat més practicada, en el cas del pàdel, la pista i les normes del joc estan establertes perquè es jugui sempre en la modalitat de dobles. Només alguns clubs disposen d’alguna pista individual. Fins ara, doncs, es podria practicar l’esport però amb l’anormalitat de fer servir només mitja pista.

Classes sense contacte físic

Era una petició de la Federació, ja que molts clubs viuen dels ingressos que donen les classes grupals i escoles. En aquest aspecte, el Ministeri de Sanitat ha flexibilitzat les restriccions per entrenaments i classes grupals en els esports en què no es requereixi contacte físic.